oslooslooslooslooslo

det är mycket oslo, så nu ska vi ses på ströget för lunch (träffa clara) och senare ska vi försöka få tag i några fastighetsägare! ordna visningar inför imorgon då vi kör upp över en dag!

struck by lightning

vaknade klockan 7 imorse av att det åskade, mullrade, blåste och regnade som in i helvete utanför mitt fönster, inte världens bästa uppvaknade.. somnade om och gick upp runt 12 igen, skönt! när jag för en stund sen satt framför datorn och kollade på restresor så lös eluttaget upp i en lila färg och jag fick en stöt. har fortfarande ont i handen, haha!

igår var iallafall riktigt mysigt, perfekt väder, moa&thilda, göteborg, lite shopping - överallt förutom nordstan&kompassen, räkmacka&vitt vin på en uteservering innan vi traskade vidare till bergakungen för sista harry potter!


perfekt dag för göteborg!

efter en kopp kaffe så drar vi upp till göteborg för lite shopping och mat på någon mysig uteservering, vi tänkte även få tummen ur röven och kolla på harry potter 7 -del2, jag gillar!

opportunities

jaha, ett inlägg, hur många blir förvåndade? haha, jag iallafall! jag har inte haft lust att blogga på ett tag eftersom jag inte har haft något intressant att dela med mig av, ni hade blivit uttråkade.
men nu känns det mycket roligare eftersom jag inte har någonting jag är bunden till - skolan. utan jag är fri, kan hitta på vad jag vill - norge!! blir glad bara jag tänker på det, bort från varberg och se andra delar av världen.
varberg är är en sommarstad helt enkelt, vilket jag märkte på jobbet idag, 12 gäster..
nä, nu måste jag hjälpa mamma med förberedelser inför hennes tjejmiddag, sen får vi se vad kvällen erbjuder, quiz på cheers kanske?


RSS 2.0